Wednesday, February 8, 2017

SUPPLEMENT ALLUMERA
ALLUMERA by MENDVELLE

Allumera merupakan signature supplement daripada MENDVELLE yang baru ada dalam pasaran Malaysia awal tahun 2017.

Apa yang menariknya tentang ALLUMERA ni?
Alhamdulillah, Allumera ni melalui proses penyelidikan yang terperinci dan kesannya?
ianya mampu Merangsang pengeluaran kolagen dari dalam badan kita sendiri tanpa menggunakan kolagen dari luar.

MENDVELLE juga sangat percaya, bahawa kesihatan yang baik akan melahirkan kulit yang cantik. Oleh itu, di dalam Allumera juga mengandungi buah detoks semulajadi, ianya bukan sahaja mampu mengeluarkan toksin, malah membawa keluar bahan kimia yang merbahaya didalam badan kita.

Pengguna Allumera yang pernah terguna produk yang merbahaya sebelum ni alhamdulillah dapat kembali pulih semula.Bak kata Doktor, nak kulit cun kena baiki usus!

dan untuk penggemar delima, madu dan kurma, Allumera juga mengandungi ketiga-tiga bahan tersebut, dan menjadikan badan lebih sihat dan cergas.

Najah pun sebelum ni ada masalah sakit-sakit badan sampi kena solat duduk, sakit sangat dekat peha dan lutut macam tak boleh dilipat!, tergerak hati lah malam tu nak minum Allumera dan Subhanallah pagi besoknya sakit dah banyak kurang dan boleh solat seperti biasa, Alhamdulillah :)InsyaAllah untuk pertanyaan produk, info dan lain-lain boleh hubungi najah 017 7150076 untuk pembelian dan pertanyaan.

nanti najah share lagi kebaikkan Allumera by MENDVELLE ni ye.

No comments:

Post a Comment

-Terima Kasih-Imam Hasan Al-Basri
"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yg terbaik dlm kalangan kamu. Bukan juga yg paling soleh dlm kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah org yg memberi peringatan"